Get the App
DOWNLOAD NOW
QR Code App Watsons
  • google-play.png
  • app-store.png
Find a Store Blog
Watsons Services
0
MY BAG
Home/Personal Care/Haircare/Treatment/

Hair Scentsations Morning Dew 100ml

Hair Scentsations Morning Dew 100ml
Rp36.300
QUANTITY
Add to Bag
Product code
72236
  • Product Details
  • About This Shop
  • Promotions
  • Payment & Delivery
Product Details
Description

MAKARIZO Hair Scentsations Morning Dew 100ml

Rambut suka lepek setelah pakai helm? bau karena matahari dan polusi kendaraan yang ganggu banget? setelah makan sate bau asapnya nempel di baju? Makarizo hair energy scentsation bisa jadi solusinya! Parfum rambut 2in1 hair and body yang membuat kamu tetap wangi dan segar. Gak cuma untuk rambut, makarizo hair energy scentsation juga bisa digunakan untuk badan, baju, dan hijab lho. Parfum dengan formula scentech-f yang dapat menetralisir bau tidak sedap pada rambut dan badan serta dilengkapi dengan vitamin dan Uv protection. Jangan khawatir, parfum ini tidak meninggal noda pada pakaian kok. Udah ga perlu takut lagi deh untuk explore keluar dan cobain makanan-makanan kesukaanmu. Tinggal semprot semua beres deh! Memberikan kesegaran wangi di pagi hari seperti tetesan embun pertama dan angin yang berhembus melalui jendela. Cocok untuk kamu yang ingin tetap segar seperti di pagi hari.


Product Usage

Semprotkan ± 15 cm dari rambut atau badan saat ingin keluar rumah atau saat terpapar bau tidak sedap.


Width

12

Height

3.2

Depth

3.2

Hide
Payment & Delivery

Payment Methods

For your convenient online shopping with Watsons, we offer the following payment methods:

Credit Card / Debit Card, Bank Transfers, Cash on Delivery (COD), eWallet (GoPay, ShopeePay), Watsons Points, e-Coupon & e-Voucher are available for you to shop online with us!

 

Shipping & Delivery

  • Home Delivery. The delivery period follows the estimated regular shipping schedule:
    • Jabodetabek Area: 1 - 2 working days.
    • Outside Jabodetabek Area: 2 – 5 working days.
    • Other islands and remote areas may take longer.
  • Home Delivery Express. A delivery method where items are ordered online and delivered directly to your home in just 2 hours or less.
  • Click & Collect Express. Our delivery method that orders items online and picks up at a store, and you can come to the store to pick up the order.

 

Return & Refund Policy

To request a return or refund, please fill out the order history inquiry by selecting the return & refund category.

 

Should you need further assistance please contact our Live Chat or Customer Service Hotline at +62 21 30022833 (08.30 - 17.30 WIB) and email to customerservice@watsons.co.id.

Hide